Zopa ZooGo tricicleta copii 1,5-6 ani Bee

Zopa ZooGo tricicleta copii 1,5-6 ani Bee

449,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
8595114431687
Tricicleta este destinata copiilor intre 18 luni si 6 ani. Aceasta tricicleta este foarte versatila, creste cu copilul tau si il ajuta sa-si dezvolte independenta si sa-si perfectioneze functia motorie.
Sunt interesat

Zopa ZooGo tricicleta copii 1,5-6 ani

 

Tricicleta este destinata copiilor intre 18 si 72 de luni. Aceasta tricicleta este foarte versatila, creste cu copilul tau si il ajuta sa-si dezvolte independenta si sa-si perfectioneze functia motorie.

Tricicleta poate fi trasformata in 4 moduri diferite, in functie de varsta copilului dumneavoastra.

Prima setare: 18 m +

Tricicleta utilizeaza toate elementele de sprijin pentru exersare. Parintele conduce tricicleta cu maner, copilul nu pedaleaza, pedalele sunt detasate din motive de siguranta, picioarele sunt asezate pe suportul de sprijin auxiliar. Manerul parental este reglabil pe inaltime. Parasolarul poate fi inclinat si complet inlaturat. Scaunul pentru copii are materiale moale, o bara laterala si un sistem de prindere in trei puncte pentru siguranta copilului in scaun. Rotile sunt rezistente, sunt realizate din asa-numitul material "Ewa", care asigura o plimbare fara zgomot.

A doua setare: 24 m +

Tricicleta foloseste elemente auxiliare. Parintele poate conduce cu maner, copilul poate folosi pedalele tricicletei. Piciorul pasiv auxiliar este retras astfel incat sa nu interfereze cu miscarea fluenta. Manerul parental este reglabil pe inaltime. Corpul de soare poate fi inclinat si complet inlaturat. Parasolarul poate fi inclinat si complet inlaturat. Scaunul pentru copii are materiale moale, o bara laterala si un sistem de prindere in trei puncte pentru siguranta copilului in scaun. Rotile sunt rezistente, sunt realizate din asa-numitul material "Ewa", care asigura o plimbare fara zgomot.

A treia setare: 30 m +

Manerul de parinte nu mai este folosit (usor de detasat), astfel copilul se plimba cu tricicleta complet independent. Parasolarul poate fi inclinat si complet inlaturat. Scaunul pentru copii are materiale moale, o bara laterala si un sistem de prindere in trei puncte pentru siguranta copilului in scaun. Rotile sunt rezistente, sunt realizate din asa-numitul material "Ewa", care asigura o plimbare fara zgomot.

A patra setare: 48 m + (pana la 72 m)

Elementele auxiliare se afla pe bara laterala de siguranta captusita, spatarul captusit si hamul pot fi indepartate. Copilul urca si coboara, pedaleaza si conduce independent. Rotile sunt realizate din asa-numitul material "Ewa", care ofera o plimbare neteda, practic silentioasa.

Mai multe informații
Manufacturer Zopa
Varsta 1-3 ani, 3-6 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsZopa ZooGo tricicleta copii 1,5-6 ani Bee
Evaluare