Siku Jucarie tractor New Holland 3 ani+

Siku Jucarie tractor New Holland 3 ani+

219,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
4006874032914
Jucariiele siku sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici.
Sunt interesat

Siku Jucarie tractor New Holland 3 ani+

 

Daca vrei sa mergi inainte in agricultura moderna, trebuie sa fii puternic. Si exact asta este T7 Heavy Duty de la New Holland. Un tractor de ultima generatie, cu mai multa putere si confort de prima clasa, care are si ceva de oferit vizual. Pana la 315 CP pot fi accesati cu T7 Heavy Duty pentru utilizare cu cele mai grele unelte. Modelul de top dintre tractoarele mari este suficient de puternic pentru lucrul la tractiune, prelucrarea solului, balotarea si transportul. Caroseria modelului siku este din metal, cabina este vitrata si detasabila. Designul detaliat creeaza, de asemenea, o adevarata senzatie de tractor in interior. Axa fata este deplasata printr-o directie Ackermann, capota poate fi deschisa. Tractorul New Holland are o cuplare standard siku in spate si in fata si, prin urmare, poate fi combinat cu toate remorcile si accesoriile din seria siku Farmer. O greutate frontala este inclusa ca accesoriu, care poate fi schimbata cu cuplajul frontal folosind un mecanism simplu. Indiferent de ce este nevoie, T7 Heavy Duty o face in mod fiabil!

 

Masinutele SIKU sunt parte a vietii noastre de generatii, sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici. Jucariile SIKU sunt perfecte pentru copii carora le place sa se joace cu masini, tractoare, vapoare, tancuri, elicoptere si tot feluri de vehicule. Vechiculele si accesoriile Siku sunt compatibile unul cu celalat, astfel existand numeroase optiuni de a le combina si dezvolta lumea de jucarii Siku.

Mai multe informații
Manufacturer Siku
Cod intern SIKU 3291
Varsta 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSiku Jucarie tractor New Holland 3 ani+
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse