Siku Jucarie masina politie Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain 3 ani+

Siku Jucarie masina politie Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain 3 ani+

65,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
4006874023028
Jucariiele siku sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici.
Sunt interesat

Siku Jucarie masina politie Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain 3 ani+

 

Masina de politie All Terrain 4x4 de la siku este un adevarat specialist in off-road. Nici o panta nu este prea accidentata pentru el, nici un teren prea denivelat, nici un santier prea stancos - vehiculul de urgenta extrem  Clasa E de la Mercedes Benz i-si gaseste drumul peste tot. Capota si haionul pot fi deschise, iar un semn de avertizare suplimentar poate fi plasat pe bara de lumina albastra de pe acoperis. Exista, de asemenea, o foaie de autocolante cu autocolante fotoluminiscente „Pericol” in diferite limbi. Pe suprafetele laterale argintii-albastru ale vehiculului pot fi atasate autocolante suplimentare de „politie” cu dungi galbene de semnalizare si pe capota. Masina de politie E-Class All Terrain are un carlig de remorca compatibil cu multe remorci siku.

 

Masinutele SIKU sunt parte a vietii noastre de generatii, sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici. Jucariile SIKU sunt perfecte pentru copii carora le place sa se joace cu masini, tractoare, vapoare, tancuri, elicoptere si tot feluri de vehicule. Vechiculele si accesoriile Siku sunt compatibile unul cu celalat, astfel existand numeroase optiuni de a le combina si dezvolta lumea de jucarii Siku.

Mai multe informații
Manufacturer Siku
Cod intern SIKU 2302
Varsta 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSiku Jucarie masina politie Mercedes-Benz E-Klasse All Terrain 3 ani+
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse