Politica de confidentialitate

SC Andorsa SRL, cu sediul în Oradea, str. Cardinal Iuliu Hossu, nr.30, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J05/1161/2002, cod unic de înregistrare RO15031358, vă transmite această Politica de Confidentialitate pentru a vă explica modul în care prelucrăm și protejăm datele cu caracter personal. Noi respectăm cu stricteţe confidenţialitatea datelor clienţilor şi ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienţilor către terţi şi să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzii) şi pentru informări comerciale cu privire la acest magazin. Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obţinute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa dumneavoastrã de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

 

Nota de informare privind protecţia datelor personale

Conform Directivei (UE) 2016/680 a Parlamentului European si a consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia si prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, SC Andorsa SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati. Oricare dintre informațiile pe care le colectăm pot fi folosite pentru a:

• Răspunde nevoilor individuale: informarea Clientilor/Cumparatorilor privind validarea, expedierea si facturarea Comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o Comanda, la Bunurile si sau serviciile achizitionate

• Furniza conținut publicitar personalizat - trimiterea de Newslettere

• Îmbunătăți site-ul nostru.

• Îmbunătăți serviciul clienți și nevoile de asistență.

• Contacta prin e-mail.

• Administra un concurs, promovare sau sondaj.

• De cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Clientului/Cumparatorului.

Noi suntem singurii proprietari ai informațiilor colectate pe acest site. Informațiile tale personale de identificare nu vor fi vândute, schimbate, transferate sau date oricărei alte societăți, indiferent de motive, fără consimțământul tău, altele decât cele necesare pentru îndeplinirea unei cereri și/sau tranzacție, de exemplu pentru a trimite o comandă.

 

Protejarea Informațiilor

Vom pune în aplicare o varietate de măsuri de securitate pentru a menține siguranța informațiilor tale personale. Numai angajații care au nevoie să efectueze un anumit task (de exemplu, facturare sau serviciu client) beneficiază de acces la informațiile personale de identificare. Calculatoarele/serverele folosite pentru astoca informațiile personale de identificare sunt păstrate într-un mediu sigur.

 

Dezabonare

Noi folosim adresa de e-mail furnizată pentru a-ți trimite informații și actualizări referitoare la comanda, știri ocazionale despre companie, informații legate de produs etc. Dacă în orice moment dorești să te dezabonezi de la primirea email-urilor viitoare, vom include instrucțiuni de dezabonare detaliate în partea de jos a fiecărui e-mail. Soffiplanet.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele de contact pe care le-a înregistrat, unele aspecte de care este interesat. De asemenea, puteţi să ne solicitaţi ştergerea datelor dumneavoastră oricând.

 

Securitatea datelor

Pentru confidenţialitatea şi securitatea datelor dumneavoastră, înregistrarea şi autentificarea pe soffiplanet.ro implică o parolă.

 

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor site-ului de a trimite comentarii, întrebări şi sugestii. Orice informaţie care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ţinând cont de dreptul la confidenţialitate şi la imagine al persoanelor.

 

Consimțământul

Prin utilizarea site-ului nostru, ești de acord cu politica noastră de confidențialitate.

 

Modificări ale politicii de confidenţialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidenţialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informaţii pe care le colectăm şi modul în care le utilizăm. Dacă aveţi întrebări cu privire la politica noastră de confidenţialitate, vă rugăm să ne scrieţi pe adresa vanzari@soffiplanet.ro

 

Vă mulţumim!