Philips Avent Sistem de monitorizare tip DECT

Philips Avent Sistem de monitorizare tip DECT

philips_avent
349,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 2
SKU
8710103993728
Sistemul de monitorizare tip DECT de la Philips Avent ofera un sentiment de siguranta deplina, avand toate elementele esentiale pentru un astfel de sistem.

Philips Avent Sistem de monitorizare tip DECT

 

Sistemul de monitorizare pentru copii DECT ofera un sentiment de siguranta deplina, avand toate elementele esentiale pentru un astfel de sistem. Cea mai de incredere conexiune, cu sunet extrem de clar si o lumina de veghe linistitoare pentru tine si bebelus.

 

Tehnologia DECT garanteaza zero interferente & 100% confidentialitate
Tehnologia DECT garanteaza zero interferente cu orice alt produs de transmisie, precum alte sisteme de monitorizare pentru copii, telefoane fara fir si telefoane mobile. Criptarea datelor asigura o conexiune securizata si privata, astfel incat poti fi sigur ca esti singurul care poate auzi copilul.

Sunet foarte clar datorita tehnologiei DECT
Auzi cu perfecta claritate fiecare mic chicot, gangurit si sughit. Tehnologia DECT (telecomunicatii fara fir digitale imbunatatite) asigura sunet clar, de inalta calitate, astfel incat sa iti poti auzi copilul in orice moment.

Mod Smart Eco pentru economisirea energiei
Modul unic Smart Eco reduce automat la minimum puterea de transmisie si creste durata de viata a bateriei. Cu cat esti mai aproape de copil, cu atat este nevoie de mai putina energie pentru o conexiune perfecta (nu este disponibil in SUA si Canada).

Stii intotdeauna cand monitorul este conectat si in raza de actiune
Unitatea pentru parinte emite o alerta atunci cand sistemul de monitorizare este in afara razei de actiune sau cand nivelul de incarcare este redus, ajutandu-te astfel sa te asiguri ca esti intotdeauna in legatura cu copilul tau.
Luminile pentru nivelul de sunet te informeaza atunci cand copilul face zgomot
Luminile sunt activate pentru a indica nivelul de sunet din camera copilului tau, chiar daca volumul unitatii pentru parinte este oprit.
Raza de actiune de pana la 300 metri*
*Raza de actiune de pana la 50 de metri* in interiorul locuintei si de pana la 300 de metri* in exteriorul locuintei.
Unitatea pentru parinte functioneaza cu alimentare la priza si cu baterie
Unitatea pentru parinte functioneaza perfect atunci cand este alimentata la priza. Pentru mai multa mobilitate, poti introduce si baterii pentru a putea folosi unitatea pentru parinte fara cablu. Poti introduce doua baterii alcaline nereincarcabile R6 AA de 1,5 V sau doua baterii reincarcabile R6 AA de 1,2 V.
Timp de functionare superior de pana la 24 de ore
Mica unitate pentru parinte iti ofera libertate de transmisie fara fir timp de pana la 24 de ore inainte de a fi necesara reincarcarea. Totusi, acest lucru depinde de tipul de baterii utilizat si de cat de des si de mult folosesti unitatea pentru parinte pe baterii.
Lampa de veghe linistitoare
Copilul poate fi inca nelinistit atunci cand il asezi in pat. Ajuta-l sa se linisteasca pana adoarme cu o lumina de veghe calda si placuta.

Mai multe informații
Manufacturer Philips Avent
Cod intern SCD502/26
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni
Marime 40
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPhilips Avent Sistem de monitorizare tip DECT
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse