Philips Avent aparat incalzitor biberon rapid 0m+

Philips Avent aparat incalzitor biberon rapid 0m+

philips_avent
198,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 2
SKU
8720689002158
Aparatul incalzitor biberon rapid de la Philips Avent incalzeste usor laptele sau mancarea in 3 minute.

Philips Avent aparat incalzitor biberon rapid 0m+

 

Cand este timpul pentru urmatoarea masa a bebelusului, incalzeste-i usor laptele sau mancarea in 3 minute. Se incalzeste treptat si continuu pentru a preveni punctele fierbinti. Usor de folosit, are o setare de dezghetare la indemana si poate fi folosit si pentru incalzirea alimentelor pentru bebelusi.

Realizat dintr-o singura bucata, astfel incat curatarea este usoara si te poti bucura de mai mult timp cu cel mic.

Pur si simplu roteste butonul pentru a porni aparatul de incalzit si pentru a selecta setarea de incalzire. Aparatul de incalzit biberoane dispune de un tabel de referinta pentru incalzire, pentru a-ti da seama cu usurinta cat timp va dura incalzirea.

Incalzitorul pentru biberoane este complet compatibil cu toate biberoanele si recipientele Philips Avent*. Foloseste-l pentru a incalzi biberoanele si recipientele cu mancare pentru bebelusi.

Aparatul de incalzit biberoane dispune de o setare de dezghetare. Mai sigura decat dezghetarea intr-un cuptor cu microunde si mai comoda decat utilizarea apei, trebuie doar sa selectezi setarea pentru a dezgheta laptele sau pentru transformarea mancarii pentru bebelusi in hrana lichida.

Aparatul de incalzit biberoane incalzeste rapid si uniform. Prin circularea continua a laptelui in timpul incalzirii, se previne si aparitia punctelor fierbinti.

Aparatul de incalzit biberoane incalzeste 150ml/5oz de lapte in doar 3 minute*

Laptele si hrana pentru bebelusi sunt incalzite intr-un ritm lent, sunt pastrate la cald la temperatura potrivita si sunt pregatite atunci cand ai nevoie.

Pe langa biberoane, poti utiliza aparatul de incalzit biberoane pentru a incalzi si mancarea pentru bebelusi, delicat si uniform.

Mai multe informații
Manufacturer Philips Avent
Cod intern SCF355/09
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsPhilips Avent aparat incalzitor biberon rapid 0m+
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse