Nip Suzeta silicon Miss Denti marimea 1 pentru 0m+

Nip Suzeta silicon Miss Denti marimea 1 pentru 0m+

20,00 RON
In stoc
SKU
4000821318007
Suzeta silicon Miss Denti marimea 1 pentru 0m+ marca Nip ajuta la dezvoltarea unui maxilar sanatos. Distribuie presiunea muscaturii, ofera o mai buna protectie impotriva alinierii incorecte a dintisorilor si a mandibulei.

Nip Suzeta silicon Miss Denti pentru 0m+

 

Conceptul marimii Miss Denti este bazat pe cresterea naturala a bebelusului. Concept dezvoltat impreuna cu un medic specialist in ortodontie. Dinti sanatosi, inca de la inceput! Prima suzeta care distribuie presiunea muscaturii! Miss Denti este o suzeta speciala cu aripioare brevetate, mai lata decat suzetele obisnuite. Design-ul inovativ al suzetei Miss Denti a fost conceput pentru a oferi o mai buna protectie impotriva alinierii incorecte a dintisorilor si a mandibulei.

Suzetele obisnuite dispun de o tetina centrala care intra intre incisivii de lapte. Cand micutul suge suzeta, este obligat sa muste tetina, ceea ce pune presiune asupra incisivilor si mandibulei. Forma lata a suzetei Miss Denti, distribuie presiunea muscaturii pentru a diminua efectul asupra incisivilor de lapte si a mandibulei si protejeaza astfel impotriva alinieriii incorecte a dintisorilor.

 

Caracteristici:

 • Suzetele Miss Denti satisfac nevoia naturala a bebelusului de a suge si ajuta de asemenea la dezvoltarea unui maxilar sanatos, inca de la bun inceput. 
 • Tetina moale si placuta la atingere imita forma sanului mamei in timpul alaptarii, iar forma ortodontica asigura cea mai buna potrivire cu bolta palatina a guritei bebelusului. 
 • Protectia patentata pentru barbie si scutul protector rotunjit previn iritarea pielii si impiedica crearea punctelor de presiune. 
 • Deschizaturile largi pentru ventilatie, aflate pe laturile scutului protector, ii permit pielii sensibile a bebelusului sa respire in mod optim.
 • Suzetele Miss Denti sunt disponibile in trei marimi si sunt create pentru a se potrivi perfect cu proportiile fetei si maxilarului, pe parcursul fiecarei etape de dezvoltare a  bebelusului.
 • Marimea 1 (fara dintisori, 0-6 luni) - tetina lata a suzetei Miss Denti distribuie uniform presiunea muscaturii, pe o suprafata mare. Astfel, presiunea asupra mandibulei si a maxilarului nu se mai concentreaza doar asupra anumitor puncte.
 • Marimea 2 (primii dintisori, 5 - 13 luni) - Datorita aripioarelor patentate, Miss Denti are o forma mult mai lata fata de o suzeta obisnuita. Acest fapt asigura distribuirea uniforma a presiunii de-a lungul dintisorilor.
 • Marimea 3  (molari de lapte, de la 13 luni ) - Aripioarele Miss Denti ajung pana la molarii de lapte, mutand astfel presiunea muscaturii de la incisivi la molari, care o absorb mult mai usor.
 • Suzetele Miss Denti au partea de supt realizata din silicon - un material sintetic transparent foarte rezistent, fara gust, ce nu este sensibil la lumina sau caldura; igienic si usor de curatat. Ondulatiile de stabilizare integrate in partea de supt consolideaza siliconul si imbunatatesc stabilitatea muscaturii.
 • Blisterul include o suzeta.
 • Suzetele Nip - Miss Denti sunt fabricate integral in Germania, din materiale de inalta calitate, fara BPA.


Mai multe informații
Manufacturer Nip
Cod intern NIP 31800
Varsta 0-6 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNip Suzeta silicon Miss Denti marimea 1 pentru 0m+
Evaluare