Neno termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T02

Neno termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T02

229,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 1
SKU
5902479672038
Cu ajutorul termometrului medical Neno T02 veti putea masura temperatura micutului rapid si usor. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran.

Neno termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T02

 

Cu ajutorul termometrului medical Neno T02 veti putea masura temperatura micutului rapid si usor. Pentru a-l putea utiliza este necesar sa indreptati senzorul catre fruntea micutului si sa apasati butonul de masurare afisat pe ecran. Termometrul este dispozitiv medical avizat, prin urmare este sigur si ofera o masurare profesionala a temperaturii.

DESIGN MODERN

Cu ajutorul unui singur buton, veti putea utiliza termometrul medical Neno T02 pentru a lua temperatura micutului. Afisajul de pe ecran este usor de citit.  Termometrul medical T02 este sigur si usor de folosit pentru a masura temperatura corpului. Tot ce trebuie sa faceti este sa indreptati senzorul termometrului spre fruntea micutului si sa apasati butonul de pe termometru pentru a masura temperatura, care ulterior va fi afisata pe ecran.

MASURARE PROFESIONALA

Termometrul Neno T02 are toate certificarile necesare pentru a fi catalogat drept un dispozitiv medical. Poate fi folosit chiar si de medici pentru a masura corect temperatura corpului. Folosirea termometrului este extrem de usoara. Trebuie doar sa plasati senzorul la 1,5-5 cm de fruntea pacientului si sa apasati butonul de pe termometru. In doar cateva clipe, termometrul va efectua masurarea temperaturii.

TEHNOLOGIE INFRAROSU 

Termometrul T02 este prevazut cu tehnologie infrarosu. Acest dispozitiv masoara temperatura fara a fi necesara atingerea corpului.

 

Specificatii:

  • Greutate: 51 grame
  • Dimensiuni: 150 x 37 x 16,3 mm
  • A se depozita intr-un loc cu umezeala cuprinsa intre 15-93%
  • A se depozita la o temperatura intre -20 si 55 de grade Celsius
  • Necesita baterii tip DC3V AAA (nu sunt incluse)
Mai multe informații
Manufacturer Neno
Cod intern NENOT02
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni, 1-3 ani, 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani, 14+ ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNeno termometru infrarosu multifunctional, dispozitiv medical T02
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse