Neno scoici pentru san colector lapte Claro 2 buc

Neno scoici pentru san colector lapte Claro 2 buc

69,00 RON
In stoc
SKU
5902479673172
Neno Claro este un set de doua colectoare de lapte care sunt capabile sa depoziteze pana la 40 ml de lapte din fiecare san.

Neno scoici pentru san colector lapte Claro 2 buc

 

Caracteristici:

  • Neno Claro este un set de doua colectoare de lapte care sunt capabile sa depoziteze pana la 40 ml de lapte din fiecare san.
  • Produsul este extrem de discret – se va potrivi intr-un sutien de dama si este practic imperceptibil la utilizare.
  • Fiecare colector este format din doua elemente: o husa speciala care previne murdaria lenjeriei si o husa din silicon pentru mamelon care invaluie usor sanul.
  • Setul include o carcasa convenabila - o cutie care permite depozitarea comoda a produsului.

PASTREAZA FIECARE PICATURA DE LAPTE
Daca sunteti o mama care alapteaza, cu siguranta ati experimentat un flux necontrolat de lapte din sani. Setul convenabil de doua colectoare de lapte Neno Claro va va permite sa economisiti fiecare picatura de lapte pretios.

SIMPLU DE UTILIZAT
Folosirea colectorului este foarte simpla: pune-l in sutien si restul se intampla de la sine! Acest produs discret si functional va colecta laptele in asa fel incat nimeni sa nu observe.

CAPACITATE CONVENABILA
Fiecare dintre colectori poate stoca pana la 40 ml de lapte. Deci nu trebuie sa va faceti griji ca laptele se va revarsa din colector si va va pata lenjeria.

ADAPTAT NEVOILOR DVS.
Fiecare colector este format din trei elemente: o husa speciala care previne murdarirea lenjeriei, un pandantiv din silicon si o husa pentru mamelon care iti invaluie usor sanul. Materialul te face sa uiti ca il porti.

PRACTIC
Laptele colectat in colector poate fi usor turnat intr-o sticla si dat copilului. O carcasa perfect profilata, cu un orificiu, va permite sa turnati laptele, astfel incat nici o picatura pretioasa sa nu fie irosita.

CONFORT LA PURTARE
Datorita dimensiunilor reduse, Neno Claro asezat sub sutien te poate insoti in timpul serviciului, treburilor casnice sau in timpul ingrijirii unui copil. Este imperceptibil si, de asemenea, confortabil de utilizat.

SECURITATE
Materialele din care este realizat colectorul de lapte nu sunt doar delicate si moi la atingere, ci si complet sigure pentru pielea ta. Designul colectorului Neno Claro, conceput pentru igiena, faciliteaza curatarea si sterilizarea.

Mai multe informații
Manufacturer Neno
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsNeno scoici pentru san colector lapte Claro 2 buc
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse