Modalitati de plata

Modalitati de plata

Plata produselor pe site-ul nostru este posibila cu RAMBURS, cu CARDUL sau cu ORDIN DE PLATA.

 

FOARTE IMPORTANT!! 

Adaugarea in cos a produsleor nu garanteaza disponibilitatea acestora. In fiecare caz va contactam telefonic daca avem nereguli sau indisponibilitati la comanda Dvs. In cazul platii cu cardul nu se va aproba doar incasarea sumei facturate, diefrenta sumelor nu se incaseaza, se reintorc la Dvs.in cont.Plata ramburs!

In acest caz suma totala se va achita la livrare la curier.Plata online cu cardul

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de BT pay . Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele soffiplanet.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Andorsa SRL si PlatiOnline garanteaza securitatea sistemelor informatice.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Andorsa SRL sau pe serverele BT pay.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele PlatiOnline.ro.

Sigurnata informatiilor dvs.este garantata de faptul ca PlatiOnline nu blocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite scriptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

In acest fel informatiile dvs sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastra.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa  (Classic si Electron) sau MasterCard,(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

Anularea tranzactiei prin card!

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.SOFFIPLANET.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Cum functioneaza sistemul de plati online? 

Procesul de plata este format din doi pasi esentiali: 

1.Introducerea datelor cardului: dupa revizuirea fianla a comenzii din pasul "Finalizare si plata" al formularului de comanda veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde trebuie sa completati detaliile cardului dumneavoastra ( fara spatii intre cifre). Apoi sunteti redirectionat pe pagina de autorizare prin sistem 3DSecure. 

2.Autorizarea platii prin sistemul 3DSecure* Introduceti pe site parola 3DSecure ( poate fi unica, sau trimisa de banca dvs. prin SMS in functie de politicile acesteia) sau autorizati tranzactia prin aplicatia bancara conform informatiilo afisate pe ecran. 

Daca autorizati tranzactia din aplicatia bancara, va rugam sa NU inchideti pagina de comanda pentru ca tranzactia sa fie autorizata cu succes. 

"Recent bancile emitente de carduri MasterCard si Visa au activat standardul de palti online "3DSecure2". PENTRU A PUTEA EFECTUA PALTI ONLINE IN SIGURANTA, TREBUIE SA ACTIVATI CARDURILE DUMNEAVOASTRA IN NOUL SISTEM "3D Secure2." Plationline.ro a creat o lista cu procedurile de activare 3D Secure 2 ale celor mai poulare banci emitente de carduri. 

In momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia a fost blocata in contul dumneavoastra.

 

Ordin de plata

Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la vanzari@soffiplanet.ro si specificati numarul comenzii, dupa ce vi s-a comfirmat comanda si suma telefonic de catre agentii nostri. 
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt: 

Oradea, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr.30, judetul Bihor 
Cod Unic de Inregistrare: RO15031358
Nr. Reg. Comertului: J05/1161/2002
Cont: RO52BTRL00501202P99060XX
Banca Transilvania