Modalitati de plata

MODALITATI DE PLATA

Plata produselor pe site-ul nostru este posibila cu RAMBURS, cu CARDUL sau cu ORDIN DE PLATA.

 

FOARTE IMPORTANT!! 

Adaugarea in cos a produselor nu garanteaza disponibilitatea acestora. In fiecare caz va contactam telefonic sau prin email  pentru  a va confirma comanda dvs. In situatia  in care  comanda dvs. mentionata in cosul de cumparaturi se achita cu cardul ,  iar noi  constatam ca unul sau mai multe din produsele comandate sunt  indisponibile ( de ex. lipsa stoc) , se va  incasa doar valoarea comenzii confirmate de noi  iar  sumele incasate in plus vi se vor returna in contul dvs.   in cel mai scurt termen,  mentionat conform politicii institutiei bancare.  


Plata ramburs!

In cazul in care ati optat prin plata comenzii  prin  ramburs  la livrare ,  suma totala se va achita la livrare la curier. Nu avem taxe şi comisioane ascunse! În momentul recepţionării produselor plătiţi exact cât v-a fost confirmat la telefon/email.


Plata online cu cardul

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de BT Pay . Pentru plata cu cardul, tranzactia va aparea pe extrasul de cont cu numele soffiplanet.

În cazul în care returnați vreun articol, soldul debitat vă va fi restituit pe card. Dacă tranzacția cu cardul nu este aprobată, comanda dumneavoastră va fi anulată.

Utilizăm  mijloace care să asigure securitatea clienților noștri, încercând întotdeauna să implementăm cele mai optime soluții pentru protecția datelor firnizate de dvs.  Totuși, niciun site web, nicio aplicație și nicio conexiune la internet nu este complet sigură și de neatins.

Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Andorsa SRL sau pe serverele BT Pay.

Nu este perceput niciun comision suplimentar pentru tranzactii.

Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele BT Pay, iar noi nu vom stoca nici un fel de date referitoare la cardul  dvs .

Siguranta informatiilor Dvs.este garantata de faptul ca BT Pay nu blocheaza datele confidentiale ale cardului dvs, ci le trimite scriptat pe o conexiune securizata catre banca procesatoare.

In acest fel informatiile dvs sunt in siguranta.

Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzactiile se fac in lei, la cursul de schimb al bancii Dvs.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa  (Classic si Electron) sau MasterCard,(inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2) iar in cazul in care cardul Dvs.a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea Dvs.in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de Dvs. similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

 

Anularea tranzactiei prin card!

Dacă optați pentru plata  comenzii prin card,  banca va proceda la validarea și autorizarea plății. În cazul în care, tranzacția nu se procesează din motive independente nouă (i.e. fonduri inexistente pe card, card expirat), contractul dintre noi nu se încheie și nu vom avea nicio obligație să livrăm produsele, însă dvs. puteți selecta o altă metodă de plată sau încerca din nou procesarea plății cu un card valid.

Dupa anularea unei tranzactii prin card, banca emitenta va debloca suma blocata in contul clientului in termen de 1-30 de zile, in functie de politica acesteia.

 

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.SOFFIPLANET.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 

Cum functioneaza sistemul de plati online? 

Procesul de plata este format din doi pasi esentiali: 

1.Introducerea datelor cardului: dupa revizuirea fianla a comenzii din pasul "Finalizare si plata" al formularului de comanda veti fi redirectionat catre o pagina securizata unde trebuie sa completati detaliile cardului dumneavoastra ( fara spatii intre cifre). Apoi sunteti redirectionat pe pagina de autorizare prin sistem 3DSecure. 

2.Autorizarea platii prin sistemul 3DSecure* Introduceti pe site parola 3DSecure ( poate fi unica, sau trimisa de banca dvs. prin SMS in functie de politicile acesteia) sau autorizati tranzactia prin aplicatia bancara conform informatiilor afisate pe ecran. 

Daca autorizati tranzactia din aplicatia bancara, va rugam sa NU inchideti pagina de comanda pentru ca tranzactia sa fie autorizata cu succes. 

"Recent bancile emitente de carduri MasterCard si Visa au activat standardul de palti online "3DSecure2". PENTRU A PUTEA EFECTUA PALTI ONLINE IN SIGURANTA, TREBUIE SA ACTIVATI CARDURILE DUMNEAVOASTRA IN NOUL SISTEM "3D Secure2."  

In momentul in care ati plasat o comanda pe site-ul nostru, contravaloarea acesteia a fost blocata in contul dumneavoastra.

TICHETE PENTRU SPRIJIN EDUCATIONAL

 • CE SUNT TICHETELE SOCIALE

  Sunt tichete electronice sociale care asigura sprijin educational si care pot fi utilizate exclusiv pentru achizitionarea de materiale scolare, rechizite necesare frecventarii scolii, precum si articole de vestimentatie necesare frecventarii scolii si gradinitei

 • CE VALOARE AU SI CUM SE POT FOLOSI?

  Valoare nominala a unui tichet este de 500 lei/an scolar 2021-2022.
  Dupa ce suma este incarcata pe tichetul electronic pentru sprijin educational, aceasta poate fi utilizata, la unitatile comerciale care accepta plata cu prezentul card, exclusiv pentru: • achizitionare de materiale scolare; • rechizite necesare frecventarii scolii; • articole de papetarie; • caiete; • stilouri; • articole pentru pictura; • ghiozdane; • alte articole necesare in scoli si gradinite; • articole de vestimentatie necesare frecventarii scolii si gradinitei.
  Utilizarea cardului pentru achizitionarea altor produse decat cele mentionate mai sus, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda. Aceasta valoare nu este impozabila, iar valabilitatea este de 1 an de la alimentarea acestora pe suportul electronic.

 • CINE SUNT DESTINATARII FINALI?

  Tichetele de 500 de lei vor fi distribuite pe card (tichet electronic) pentru trei categorii de persoane: elevii dezavantajati din invatamantul de stat prescolar, primar, gimnazial.
  Destinatarul final al acestui sprijin educational este copilul, insa titularul cardului va fi reprezentatul familiei, respectiv reprezentantul legal al copilului.

 • DE UNDE POT ACHIZITIONA MATERIALE SCOLARE NECESARE FRECVENTARII SCOLII?

  Tichetele sociale pot fi folosite doar la unitatile afiliate, in baza buletinului de identitate, doar pentru achizitia de materiale scolare, respectiv rechizite necesare frecventarii scolii, precum si pentru achizitionarea de articole de vestimentatie necesare frecventarii scolii si gradinitei.

 •  

CARDURI CADOU

Puteți utiliza cardurile noastre cadou , electronice comercializate pe site , entru a efectua plăți integrale sau parțiale  a comenzilor efectuate pe site-ul nostru. Suma dorită va fi scăzută din soldul cardului, iar soldul rămas va fi afișat pe factura aferenta comenzii  .

 

Returnări și rambursări

Dacă doriți să returnați articole care au fost achitate utilizând Carduri cadou electronice ,  suma de restituit va fi rambursată  in contul indicat de dvs pe Formularul de retur  sau pe cardul de credit pe care l-ați utilizat la momentul achiziției cardului cadou.  

 

Ordin de plata

Va rugam trimiteti  dovada /confirmarea de plata pe e-mail la vanzari@soffiplanet.ro si specificati numarul comenzii, dupa ce vi s-a comfirmat comanda si suma telefonic /email de catre agentii nostri. 
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt: 

Oradea, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr.30, judetul Bihor 
Cod Unic de Inregistrare: RO15031358
Nr. Reg. Comertului: J05/1161/2002
Cont: RO52BTRL00501202P99060XX
Banca Transilvania