Lansinoh pompa din silicon pentru lapte matern

Lansinoh pompa din silicon pentru lapte matern

83,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 2
SKU
5060420233025
Pompa din silicon pentru lapte matern de la Lansinoh este defapt un colectorul de lapte matern, este conceput astfel incat sa salveze si ultima picatura de lapte matern produsa, pentru a stoca sau hrani ulterior copilul.

Lansinoh pompa din silicon pentru lapte matern

 

Se intampla de multe ori ca in timp ce alaptati si la sanul liber sa se instaleze lactatia. Noi consideram ca aceasta este o risipa. Colectorul de lapte matern – Lansinoh este conceput astfel incat sa salveze si ultima picatura de lapte matern produsa, pentru a stoca sau hrani ulterior copilul.

 

Este ceva obisnuit ca in timp ce pompezi lapte de la un san sa curga lapte si din celalalt san. De aceea am creat recipientul colector pentru lapte matern Lansinoh®, pentru a colecta fiecare picatura de lapte matern si a-l putea stoca pentru alaptari viitoare. Prin designul usor, portabil si simplu de utilizat, recipientul poate fi luat in geanta atunci cand pleci de acasa. Sistemul maini libere il prinde etans de piept, creand un vid natural; acesta ofera un mod simplu de a colecta pretiosul lapte matern pentru cel mic. Recipientul de colectare a laptelui matern este adecvat pentru toate dimensiunile de san. Are o gura larga ai o tehnica usoara de creare a vidului cand il prinzi la san. Avand ca element suplimentar de siguranta o bretea, il poți purta in jurul gatului. Astfel, daca bebelusul loveste din intamplare recipientul de colectare, laptele nu se va pierde.

Capacul poate fi folosit pentru a proteja continutul de praf sau ca suport la baza. Alternativ, baza poate fi prinsa pe o suprafata neteda cu ajutorul ventuzei de pe spate, evitand orice pierderi accidentale de lapte.

Datorita modului natural in care corpul tau elibereaza laptele matern, cantitatea de grasime din lapte pe care o primeste bebelusul se modifica treptat, pe masura ce are loc alaptarea. Iti sugeram sa amesteci laptele matern colectat cu ajutorul recipientului de colectare a laptelui matern Lansinoh® cu laptele matern extras.

Daca iti este greu sa pornesti laptele, o idee ar fi sa incerci terapia pentru san Lansinoh Thera Pearl® 3-în-1 pentru a stimula pornirea si pentru a obtine un flux mai rapid de curgere a laptelui.

Usor, portabil si destul de mic incat sa il poti transporta in geanta, pentru o utilizare discreta. Usor de folosit si curatat, confortabil, cu un snur de gat pratic, pentru o colectare in siguranta. O pompa de san din silicon usor de folosit, ce colecteaza excesul de lapte matern in timpul alaptarii copilului la celalalt san. Fara BPA si BPS. 100% silicon, sigur pentru spalare la masina de spalat vase.

Mai multe informații
Manufacturer Lansinoh
Cod intern 50810
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsLansinoh pompa din silicon pentru lapte matern
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse