Siku masinuta set Buggy cu avion sport 3 ani+

Siku masinuta set Buggy cu avion sport 3 ani+

49,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 2
SKU
4006874016969
Masinutele de la Siku datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor.

Siku masinuta set Buggy cu avion sport 3 ani+

 

Inainte ca pilotul hobby sa poata decolare si sa se bucure de libertatea deasupra norilor, mai intai trebuie sa-si aduca avionul la un punct de plecare potrivit. Combinatia dintre un buggy sportiv si o remorca pentru aeronave sport este combinatia perfecta pentru drumul catre aeroport. Buggy-ul rosu are un corp metalic cu un roll bar si anvelope de cauciuc cu jante sport. Eticheta de argint insotitoare este o axa tandem cu o montura speciala pentru avioanele sport. Aripile rosii din plastic ale avionului inclus pot fi pliate pentru transport. Amprenta de pe fuselajul metalic este diferita pe ambele parti, partea superioara galbena din plastic face ca aeronava sa straluceasca intr-un mod colorat.

Masinutele de la Siku datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor. 

 

Caracteristici:

  • Masinutele SIKU sunt parte a vietii noastre de generatii, sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici. 
  • Jucariile SIKU sunt perfecte pentru copii carora le place sa se joace cu masini, tractoare, vapoare, tancuri, elicoptere si tot feluri de vehicule. 
  • Vechiculele si accesoriile Siku sunt compatibile unul cu celalat, astfel existand numeroase optiuni de a le combina si dezvolta lumea de jucarii Siku.
  • Recomandat de la 3 ani.

 

Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Varsta recomandata: 3+ ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite si cauza asfixiere. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj si accesoriu al produsului inainte de a oferi jucaria copilului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Mai multe informații
Manufacturer Siku
Cod intern siku 1696
Varsta 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSiku masinuta set Buggy cu avion sport 3 ani+
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse