Siku masinuta camion american Freightliner Cascadias 3 ani+

Siku masinuta camion american Freightliner Cascadias 3 ani+

139,00 RON
In stoc
Cantitate disponibilă: 1
SKU
4006874027170
Masinutele de la Siku datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor.

Siku masinuta camion american Freightliner Cascadias 3 ani+

 

Cu aceasta greutate grea, Daimler demonstreaza cine este seful: Fabricat pentru autostrazile din SUA, Freightliner este cel mai bine vandut brand de vehicule grele din clasa sa de greutate in America. Acest lucru se datoreaza faptului ca un Freightliner este un vehicul extrem de robust si de incredere, care poate fi folosit zi de zi chiar si in cele mai solicitante conditii. Noul model Cascadia, un camion masiv din SUA cu un sasiu cu trei osii, este o nava de varf in sectorul transporturilor pe distante lungi si o combinatie impresionanta de cea mai recenta tehnologie, eficienta si siguranta. Si nici soferul nu a fost uitat: in spatele cabinei soferului se afla un dormitor imens, care actioneaza ca o insula confortabila de odihna atunci cand este pe drum. Vopseaua „Miami Blue” si elementele cromate imbunatatesc deosebit de bine designul atragator al camionului. Capota poate fi deschisa.

Masinutele de la Siku datorita detaliilor impresionante se adreseaza atat copiilor, cat si colectionarilor. 

 

Caracteristici:

  • Masinutele SIKU sunt parte a vietii noastre de generatii, sunt o replica realista a modelelor de vehicule originale, au o constructie robusta din metal si componente de plastic si au fost create pentru maini mici. 
  • Jucariile SIKU sunt perfecte pentru copii carora le place sa se joace cu masini, tractoare, vapoare, tancuri, elicoptere si tot feluri de vehicule. 
  • Vechiculele si accesoriile Siku sunt compatibile unul cu celalat, astfel existand numeroase optiuni de a le combina si dezvolta lumea de jucarii Siku.
  • Recomandat de la 3 ani.

 

Avertisment: Nerecomandat copiilor cu varsta sub 3 ani. Varsta recomandata: 3+ ani. Produsul poate contine piese mici ce pot fi inghitite si cauza asfixiere. Nu lasati ambalajul produsului la indemana copiilor. Indepartati orice ambalaj si accesoriu al produsului inainte de a oferi jucaria copilului. Pastrati instructiunile si etichetele pentru referinte viitoare. Feriti produsul de foc, temperaturi ridicate si umiditate.

Mai multe informații
Manufacturer Siku
Cod intern siku 2717
Varsta 3-6 ani, 6-10 ani, 10-14 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsSiku masinuta camion american Freightliner Cascadias 3 ani+
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse