Scurt istoric al firmei

 

Scurt istoric al firmei

 

Cum a inceput? Ce facem? Valori? Cui ne adresam?

Soffi Planet este un proiect al companiei  Andorsa Srl lansat în 2002.

 

Proiectul a început prin a fi un magazin cu articole pentru copii, oferind o experiență complexă de shopping , devenind de-a lungul anilor un real partener pentru toţi clienţii şi colaboratorii săi. În cei peste 19 ani de activitate proiectul a câștigat continuu notorietate și și-a adjudecat încrederea a milioane de clienți. 

 

Misiunea noastră este să fim alături de viitorii părinţi la fiecare pas, în a crea o lume magică în care îngeraşii lor să crească armonios. Am dezvoltat o pasiune în a-i asigura bebeluşului orice nevoie, în orice moment, prin cele mai potrivite produse pentru fiecare etapă de dezvoltare .

 

Întotdeauna încercăm să venim cu produse noi şi cu un standard de calitate ridicat, căutând în acelaşi timp să oferim preţuri imbatabile. De aceea dezvoltăm şi extindem permanent gama de produse, oferind o mare varietate de articole ale brandurilor şi firmelor renumite atât in Europa cât şi în America, precum: Nuna Joie; Chicco; Maxi-Cosi; Graco; Leclerc; Chipolino; Baby Design; COLETTO,Dr Browns, Espiro, Babymoov, Bright Starts, Summer, Skip-Hop; Beaba, BabyOno, Baby Matex, Libero, Huggies, Pampers; Timba; Lorelli; Klups; Petite&Mars; Bübchen; Baba; Gabi; Ariel; Avene; Fisher-Price;Tiny Love; Vtech; Nattou; Clementoni; B.Toys; Baby Einstein; Philips Avent; Tommee Tippee; Mam; Nuk; Tusia; Ceba Baby; Fillikid;Alecto; Medifit, Joycare, Beurer; Laica; Zopa; Baby-Bjorn; Babyworks; FreeOn; D.D Step; Mayoral; Qkids;

 

Magazinul SoffiPlanet se află în Era Shopping Park Oradea, Calea Aradului nr. 62, Bihor.

 

Gama de produse cuprinde atât articolele pentru copii de 1-14 ani, cât şi cele pentru mămici. Punem accent pe confortul clienţilor noştri, oferindu-le într-un singur loc toate produsele care contribuie la obţinerea unei atmosfere ideale pentru o copilărie de poveste şi cele mai performante produse pentru protecţia micuţilor.

Articolele de plimbare şi relaxare practice şi fiabile pot oferi cele mai emoţionante momente, oferind anilor copilăriei culoare si veselie. Aici veţi găsi de la cărucioare (pentru 0-15 kg), scaune auto (0 luni-36 kg), pătuţuri, mobilier complet, leagăne, balansoare, triciclete şi jucării până la accesorii, puericultură mică, încălţăminte, îmbrăcăminte, chiar şi mărimi începând de la prematur (50-56 cm) şi produse de igienă şi sănătate. 

Sprijinim deosebita grijă a părinţilor pentru o alimentaţie corectă, echilibrată şi sănătoasă punând la dispoziţia lor atât produse bio cât şi produse pentru nevoi speciale de conţinut fără zahăr, fără gluten sau fără lactoză.

Echipa noastră vă stă la dispoziţie oricând, pentru consultanţa produselor noastre şi pentru a găsi soluţii pliabile pe diverse situaţii.

 

Din dorinţa de a veni în ajutor viitorilor părinţi, şi nu numai, a apărut magazinul nostru online, care se adaptează celor mai înalte exigente.

Site-ul nostru este deosebit prin faptul că preţuim feedback-urile dumneavoastră şi imbrăţişăm oricând sfaturile date de clienţii noştri, iar echipa noastră de operatori dinamici este pregătită ca prin asistenţă telefonică sau prin intermediul chat-ului, să vă ajute şi să vă răspundă întrebărilor oricând!

Produsele originale şi de înaltă calitate, în ambalajul lor original, însoţite de certificate de garanţie pe perioade incepând de la 6 luni până la 24 luni, sunt livrate la client în 24-48 de ore, oriunde în România prin firme de curierat, iar pentru comenzile ce depăşesc 300 lei transportul este gratuit!

SoffiPlanet nu înseamnă doar a-ţi vinde un produs ci soluţii prin intermediul produselor noastre!

Aşadar, fiind o echipă dornică de a ajuta  viitoarele mămici şi copiii cu vârstele cuprinse între 0-14 ani, vă aşteaptăm să ne vizitaţi la magazinul SoffiPlanet din Oradea dar şi pe www.soffiplanet.ro pentru comenzi online.

 

Despre companie

Magazinul Online www.soffiplanet.ro este proprietatea firmei: 

SC ANDORSA SRL 
Sediu social: Oradea, Jud:Bihor, str:Cardinal Iuliu Hossu nr.30
Registrul Comertului: J05/1161/2002
Cod Unic de Inregistrare: Ro 15031358 
Banca Transilvania - RO96BTRL00501202P9906001
Trezorerie - RO16TREZ0765069XXX015576
Capital Social: 200 RON 
Telefon: 0756.020.657 sau  0772.279.406.

adresa email: soffiplanet@yahoo.com

Domeniu de activitate este comert cu amanuntul al imbracamintei, in magazine specializate- conform descrierii CAEN.