Aptamil lapte praf Prosyneo 0m+, 400 g

Aptamil lapte praf Prosyneo 0m+, 400 g

59,90 RON
Epuizat din stoc
SKU
5900852038761
Laptele praf Prosyneo de la Aptamil este un lapte de inceput, special conceput pentru bebelusii cu risc de a dezvolta alergie la proteinele din laptele de vaca,
Sunt interesat

Aptamil lapte praf Prosyneo 0m+, 400 g

 

FORMULA SPECIAL CONCEPUTA CU PROTEINE HIDROLIZATE SI SYNEO™

La NUTRICIA, ne dedicam misiunii noastre de a intelege secretele laptelui matern, cea mai buna nutritie pentru imunitate. Mai mult, vrem sa impartasim intreaga noastra cunoastere pentru ca mamicile sa aiba incredere in nutritia pe care o ofera bebelusilor lor.

De 50 de ani, echipa de oameni de stiinta de la Nutricia se dedica cercetarii nutritiei primilor ani de viata pentru a intelege cum putem sustine mai bine dezvoltarea bebelusilor. Astfel, am dezvoltat Aptamil® Prosyneo™ 1, formula de inceput, conceputa special pentru nevoile nutritionale ale bebelusilor.
Formula noastra completa nutritional contine SYNEO™, bazat pe cercetare de pionierat, si proteine hidrolizate – o structura unica de proteine fragmentate in bucati mici, precum si DHA (Omega 3).

FOARTE IMPORTANT
Laptele matern este cea mai buna hrana pentru copilul tau, astfel ca alaptarea trebuie sa dureze o perioada cat mai indelungata. Se recomanda alaptarea exclusiva cu lapte matern pentru sugarii cu varsta de pana la 6 luni. Se foloseste numai la indicatia si sub indrumarea medicului sau asistentului medical si numai dupa instruirea mamei privind utilizarea produsului.

Mod de utilizare:

  • 1. Spala-te bine pe maini, sterilizeaza toate ustensilele utilizate in prepararea laptelui si asigura-te ca marginea ambalajului este curata.
  • 2. Fierbe apa potabila pentru prepararea laptelui timp de 5 minute, apoi lasa la racit pana la cca 40°C.
  • 3. Toarna in recipientul pregatit (biberon) cantitatea de apa fiarta si racita, necesara conform dozarii pentru o masa.
  • 4. Dozeaza pudra cu lingurita din interiorul ambalajului.
  • 5. Adauga pudra conform tabelului de dozare in recipientul pregatit (biberon).
  • 6. Inchide biberonul si agita-l imediat, vertical si viguros timp de 10 secunde. Este foarte important sa respecti modalitatea si timpul de agitare pentru a dizolva corect pudra.
  • 7. Verifica pe incheietura mainii tale temperatura laptelui preparat (cca 37°C).

Ingrediente:
Lactoza (din lapte de vaca), hidrolizat proteic din zer (din lapte de vaca), uleiuri vegetale (ulei de floarea-soarelui bogat in acid oleic, ulei de cocos, ulei de rapita, ulei de floarea-soarelui), galactooligozaharide (din lapte de vaca), emulsifianti (esteri ai acidului citric cu mono- si digliceride ale acizilor grasi, lecitine), fructooligozaharide, ulei de peste, fosfat tricalcic, dipotasiu hidrogen fosfat, clorura de magneziu, ulei din Mortierella alpina, clorura de colina, clorura de sodiu, clorura de potasiu, acid L-ascorbic, inozitol, taurina, Bifidobacterium breve M-16V, citrat de potasiu, sulfat feros, sulfat de zinc, L-carnitina, clorura de calciu, uridina 5'-monofosfat de sodiu, citidina 5'-monofosfat, antioxidant (ascorbil palmitat), adenozina 5'-monofosfat, D-pantotenat de calciu, inozina 5'-monofosfat de sodiu, nicotinamida, DL-alfa-tocoferil acetat, guanozina 5'-monofosfat de sodiu, sulfat de cupru, riboflavina, retinil palmitat, hidroclorura de tiamina, hidroclorura de piridoxina, retinil acetat, iodura de potasiu, acid pteroilmonoglutamic, sulfat de mangan, selenit de sodiu, fitomenadiona, D-biotina, colecalciferol, cianocobalamina.

Prezentare: 400 g.

Mai multe informații
Manufacturer Aptamil
Cod intern 645889
Varsta 0-6 luni
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAptamil lapte praf Prosyneo 0m+, 400 g
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse