Vialli Design set tacamuri 4 piese 3 ani+ Paddy

Vialli Design set tacamuri 4 piese 3 ani+ Paddy

35,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
5901638728258
Setul de tacamuri de 4 piese 3 ani+ de la Vialli Design este realizat din materiale alese, adaptate nevoilor celor mai mici consumatori.
Sunt interesat

Vialli Design set tacamuri 4 piese 3 ani+

 

Cand cei mici cresc, vrem sa-i invatam cum sa fie independenti, de exemplu cum sa foloseasca tacamurile. Apoi, nu numai ca invata sa manance singuri si sa-si umple burtica, dar dezvolta si coordonarea mana-ochi si practica miscari motorii fine.

Totul se va dovedi mult mai simplu daca va aprovizionati cu un set potrivit de tacamuri pentru copii. Cu toate acestea, realizarea tacamurilor potrivite pentru un copil nu inseamna pur si simplu reducerea dimensiunii tacamurilor pentru adulti.

Acestea trebuie adaptate la mainile copiilor mici si realizate din otel sigur, antialergic. Asa este un set de tacamuri pentru copii - realizat din materiale alese, adaptate nevoilor celor mai mici consumatori.

Setul include o furculita, un cutit, o lingura si o lingurita si exista o stampila amuzanta pe manerul fiecaruia, ceea ce va face masa fiecarui copil mai placuta.

In plus, ne-am ocupat de ceea ce este cel mai important, care este siguranta copilului dumneavoastra. Din acest motiv - pentru a minimiza riscul de ranire - lama cutitului are o singura margine zimtata, care permite taierea carnii sau painii.

Avantaje produs: din otel inoxidabil antialergic, potrivit pentru mainile copiilor, lama cutitului are o singura margine zimtata.

Tacamurile perfect echilibrate cu dimensiuni proportionale vor deveni un instrument excelent pentru a invata sa manance, care probabil se va desfasura intr-o atmosfera vesela, dar cel mai important - in deplina siguranta a copilului mic. care va permite sa taiati carnea sau painea. 

Se recomanda de la 3 anisori.

Mai multe informații
Manufacturer Vialli Design
Cod intern 8258
Varsta 3-6 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsVialli Design set tacamuri 4 piese 3 ani+ Paddy
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse