Akuku comprese gel pantru san 2 buc

Akuku comprese gel pantru san 2 buc

49,00 RON
In stoc
SKU
5907644005376
Compresele cu gel Akuku sunt un produs creat pentru bunastarea femeilor in timpul alaptarii. Poate fi aplicat la rece sau la cald, in functie de nevoi.

Akuku comprese gel pantru san

 

Caracteristici:

Compresele cu gel Akuku sunt un produs creat pentru bunastarea femeilor in timpul alaptarii. Fabricat din material non-toxic, fara latex, plumb si bisfenol. Poate fi aplicat la rece sau la cald, in functie de nevoi.

Utilizarea la cald:

Ele ajuta la deblocarea canalelor de lapte infundate si amelioreaza mastita, precum si sanii umflati si debordati. Acestea trebuie utilizate imediat inainte de hranire pentru a facilita fluxul de lapte. De asemenea, pot fi utilizate inainte sau in timpul extragerii pentru a reduce timpul de pompare prin stimularea fluxului mai rapid de lapte.

Mod de preparare: puneti compresa cu capac pe tava cuptorului cu microunde. Setati timpul in functie de puterea cuptorului cu microunde (700 W - 16 secunde / 1.000 W - 13 secunde / 1.250 W - 11 secunde). Fiecare compresa trebuie incalzita separat. Dupa verificarea gradului de incalzire al compresei, daca este necesar, puteti incalzi compresa pentru inca 5 secunde.

Utilizare la rece:

Ele aduc usurare sanilor inflamati si umflati din cauza umplerii excesive sau a mastitei. Pentru a preveni alunecarea compreselor, le poti pune in sutien.

Mod de preparare: compresa trebuie pusa la congelator pentru cel putin 2 ore. Inainte de a aplica pe san, compresele trebuie plasate in huse.

Avertizare!

  • Produs numai pentru uz extern – nu utilizati in alte scopuri decat cele mentionate mai sus.
  • Utilizati maxim 20 de minute.
  • Spalati cu un sapun usor, detergent.
  • Nu puneti obiecte grele pe comprese.
  • A nu se utiliza la sugari.

Compresele cu gel Akuku nu trebuie incalzite mai mult decat este recomandat de producator. Incalzirea lor contrar instructiunilor le poate deteriora. Verificati intotdeauna temperatura compreselor inainte de utilizare. Supraincalzirea sau aplicarea prea mult timp poate deteriora organismul. A nu se utiliza pe pielea sensibila sau pe rani deschise. Utilizati numai sub supravegherea unui adult. Nu perforati si/sau inghititi continutul compreselor. Nu ar trebui sa adormi cu compresele. In caz de durere severa persistenta, adresati-va medicului dumneavoastra.

 

Mai multe informații
Manufacturer Akuku
Cod intern A0537
Varsta 0-6 luni, 6-12 luni, 1-3 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsAkuku comprese gel pantru san 2 buc
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse