(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Soffi Planet îți răsplătește fidelitatea

Ai ales Soffi Planet? Foarte bine! Îți răsplătim fidelitatea prin Punctele Soffi.

Ce este Cardul de fidelitate?
Este un card virtual atașat fiecărui cont de client ce permite clienților înregistrați pe site-ul www.soffiplanet.ro să acumuleze Puncte Soffi în urma achizițiilor făcute pe magazinul online Soffi Planet. Card Soffi

Ce sunt Punctele Soffi?

Sunt puncte BONUS primite pentru orice achiziție efectuată pe www.soffiplanet.ro după 15 mai 2012 de către clienții înregistrați 

 

Cum se acordă Punctele Soffi?
La fiecare 30 de lei achiziție se acordă 1 Punct Soffi

 

Cum folosesc Puncte Soffi?

Acumulează Punctele Soffi și folosește-le la următoarele achiziții pentru a obține reduceri de preț. Mai multe Puncte Soffi înseamnă o reducere mai mare.
1 Punct Soffi = 1 Leu.

 

Regulamentul Campaniei Card de fidelitate Soffi Planet

Art. 1 Organizatorul
Organizatorul este www.soffiplanet.ro


Art. 2 Participanti
In programul de fidelitate este inscrisa automat orice persoana  fizica inregistrata pe www.soffiplanet.ro care achizitioneaza cel putin un produs de pe magazinul online Soffi Planet.


Art. 3 Durata
Perioada valabilitatii programului de fidelitate este nelimitata.


Art. 4 Puncte de fidelitate si acordarea lor
Punctele de fidelitate se numesc si Puncte Soffi. La fiecare comanda plasata si achitata, in contul clientului se vor acumula un numar de puncte conform regulii 30 Lei = 1 Punct Soffi

Punctele de fidelitate nu se acorda pentru taxele postale sau cele de curierat.Nu se acorda puncte nici pentru produele in promotie.

Pentru achizitia unor produse la care s-au folosit Puncte Soffi se vor acorda puncte de fidelitate doar pentru suma achitata cu bani.

Nu se acorda puncte Soffi la achizitia unor produse aflate deja in promotie sau la reducere, si nici nu se pot folosi puncte la produsele in promotie!


Art. 5 Folosirea punctelor de fidelitate
Punctele de fidelitate pot fi utilizate incepand cu urmatoarea comanda celei prin care s-au acumulat punctele. Clientul poate specifica cate puncte de fidelitate doreste sa foloseasca pentru urmatoarea achizitie.

Punctele Soffi se vor putea folosi avand urmatoarea valoare 1 Punct = 1 Leu.

Punctele Soffi pot fi folosite la achizitionarea oricarui produse de pe www.soffiplanet.ro, exceptie fac produsele care sunt in promotie.

Punctele de fidelitate se pot folosi doar pentru a achita comenzile viitoare, nu pot fi rambursate in bani.

Punctele nu sunt transmisibile intre doua sau mai  multe conturi.

 

Art. 6 Incetarea programului de fidelitate
www.soffiplanet.ro isi rezerva dreptul sa hotarasca in orice moment incetarea sau modificarea programului fara a fi obligata sa notifice inainte.

 

Art. 7. Date cu caracter personal
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date - modificata si completata - si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, www.soffiplanet.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este programul de fidelizare si de a informa de promotiile actuale.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai autoritatilor legale in drept, atunci cand este cazul.

 

Art. 8 Reglementari
Clientii nu pot solicita in bani contravaloarea punctelor de fidelitate acumulate . www.soffiplanet.ro isi rezerva dreptul de a modifica prezentul Regulament pe durata existentei programului de fidelitate.
Pentru orice alte informatii sau nelamuriri ne puteti contacta la telefon 0756.020.657, prin e-mail la adresa vanzari@soffiplanet.ro
Prin efectuarea de comenzi online prin intermediul magazinului online www.soffiplanet.ro, clientii sunt de acord cu prezentul regulament.
Prezentul Regulament este pus la dispozitia clientilor gratuit pe site-ul www.soffiplanet.ro