Quercetti Rami Travel pentru 4-8 ani

Quercetti Rami Travel pentru 4-8 ani

68,00 RON
Epuizat din stoc
SKU
8007905010099
Rami Travel pentru 4-8 ani de la Quercetti este un joc amuzant, perfect pentru formarea reflexelor si a dexteritatii manuale.
Sunt interesat

Quercetti Rami Travel pentru 4-8 ani

 

Rami Travel de la Quercetti este un joc amuzant, perfect pentru formarea reflexelor si a dexteritatii manuale.

Prin mutarea butoanelor bilele sunt ghidate catre banda dorita, copiii invatand astfel operatii aritmetice de baza si vazand cum rezultatele sunt reflectate in numere binare (numere formate doar din cifrele 1 si 0 ).

De exemplu, prin mutarea butoanelor 4 si 8 bila va ajunge in pozitia 12. Acest joc le dezvolta copiilor coordonarea mana-ochi, rationamentul si placerea de a invata adunari simple. Mozaicul binar Rami Travel incurajeaza intrecerile dintre jucatori.

In cursa numerelor, bilele trebuiesc ghidate catre benzi in ordine ascendenta de la 0 la 15 si inapoi. In cursa bilelor, in fiecare banda trebuiesc introduse cate 2 bile de aceeasi culoare.  

Setul include un ghid despre sistemul numeric binar.

Joc recomandat copiilor cu varsta cuprinsa intre 4 - 8 ani.

Interzis copiilor mai mici de 3 ani.

60 de ani de experienta Quercetti. Toate jucariile Quercetti sunt facute pentru a stimula creativitatea si intuitia copiilor prin joaca. Creativitatea este un element esential pentru a spori dezvoltarea sanatoasa, iar prin jocurile Quercetti, copiii dezvolta noi abilitati fizice si mentale si de asemenea invata sa rezolve probleme. Cu Quercetti, copiii se joaca inteligent!

Mai multe informații
Manufacturer Quercetti
Cod intern Q01009
Varsta 3-6 ani, 6-10 ani
Scrie o recenzie
Spune-ne parerea ta despre acest produsQuercetti Rami Travel pentru 4-8 ani
Evaluare
Vă recomandăm și următoarele produse