(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Modalitati de plata


Plata la livrare

O modalitate de plata este cea prin ramburs la primirea coletului. In momentul in care curierul va livreaza marfa comandata veti preda acestuia suma corespunzatoare comenzii. Valoarea rambursului va fi aceea comunicata dumneavoastra in momentul plasarii comenzii si va fi trecuta si pe factura ce insoteste marfa (la momentul primirii acesteia sau ulterior prin e-mail). 


Plata online cu cardul

In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de Romcard SA.

In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane: Andorsa SRL si Romcard SA garanteaza securitatea sistemelor informatice. Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele Andorsa SRL sau pe serverele Romcard SA.

In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem - introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL WWW.SOFFIPLANET.RO VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI WWW.SOFFIPLANET.RO SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

 


Plata prin rate cu StarBT

Clientii cu card StarBT pot alege acest mod de plata. Mai multe detalii gasiti pe siteul oficial al bancii.


Ordin de plata

Va rugam trimiteti confirmarea de plata pe e-mail la vanzari@soffiplanet.ro si specificati numarul comenzii. 
Datele noastre, necesare pentru efectuarea platii sunt: 

Oradea, Str. Cardinal Iuliu Hossu nr.30, judetul Bihor 
Cod Unic de Inregistrare: RO15031358
Nr. Reg. Comertului: J05/1161/2002
Cont: RO96BTRL00501202P9906001
Banca Transilvania