(0 produse) - 0,00 RON

Nu aveți produse în coșul de cumpărături.

Cum cumpăr?Pentru a vă uşura cât mai mult procesul de cumpărare, magazinul online soffiplanet.ro vă pune la dispoziţie un sistem uşor şi mai multe variante de cumpărare pentru ca dumneavoastră să economisiţi timp şi bani găsind produsele pentru întreaga familie.


1. Cumpără online

Alegeţi produsele în functie de preferinţe – Cărucior, Jucării, Articole pentru gravide şi mame, navigând toate categoriile site-ului nostru.După ce aţi ales un produs, apăsati pe Adaugă în cos pentru a fi introdus în coşul dumneavoastră de cumpărături.Fiţi atenţi să bifaţi culoarea, mărimea sau cantitatea dorită, acolo unde este cazul.Tot aici puteţi să vizualizaţi chenarul de comandă, să îl actualizaţi sau să îl anulaţi. Dacă aveţi un cont pe site-ul nostru, vă autentificaţi prin nume şi parolă, dacă nu, sunteti la doar câţiva paşi simpli pentru a vă înregistra. Puteţi să continuaţi cumpărarea urmând ca, ulterior, să o finalizaţi.
    Adăugarea în coş:

 • Adăugarea produselor în coş se face prin apăsarea butonului Adaugă în coş, care se regăseşte pe orice pagină în câmpul de afişare a produselor.
 • După alegerea unui produs în coş, se poate continua cumpărăturile apăsând butonul cu acelaşi nume: Continuă cumpărăturile.
 • Pe măsură ce se adaugă un produs în coş, se va afişa lista cu produsele, cantitatea şi suma de plată.
 • În această etapă se poate modifica cantitatea pentru unul sau mai multe produse, în aşa fel încât se recalculează preţul şi suma totală.
 • Dacă nu aveţi un cont personal, se poate crea unul. Acesta se va folosi la următoarele comenzi şi, în felul acesta, nu trebuie din nou completate toate câmpurile cerute.
 • Va fi mai uşoară şi mai simplă monitorizarea tuturor comenzilor.

   Finalizarea comenzii:

 • Iniţierea comenzii vă va duce la pagina de comandă. Dacă sunteti membru şi v-aţi logat, veţi vedea că datele de facturare şi de livrare sunt deja completate, trebuie doar să le verificaţi (în cazul în care se modifică ceva).
 • Când sunteţi sigur că datele sunt corecte, apăsaţi butonul Finalizează comanda.
 • După trimiterea comenzii, veţi primi un e-mail de confirmare a comenzii, care constituie şi proforma comenzii dumneavoastră.
 • Comanda va fi procesată de echipa soffiplanet.ro şi veţi fi sunat de către o persoană din partea noastră pentru confirmarea comenzii.
 • Foarte important: Vă rugam să menţionaţi un număr de telefon valabil, unde vă putem contacta!


2. Comanda prin e-mail

Comanda prin e-mail se face trimiţând toate datele necesare pe adresa de e-mail vanzari@soffiplanet.ro: numele produselor, codul, culoarea, mărimea (atunci când e cazul), cantitatea, datele personale: nume, prenume, adresă de livrare completă (stradă, număr, bloc, scară, etaj, localitate, cod poştal), adresa de facturare, telefonul, CNP-ul. Vă recomandăm comanda prin email în cazul în care celelalte opţiuni nu vă sunt la îndemână.Este tot o comandă online, însă ocoleşte folosirea coşului de cumpărături. Puteţi să apelaţi la această metodă dacă vi se pare mai comod, dar dezavantajul este că nu veţi mai putea monitoriza ulterior traseul comenzii. Dacă totuşi optaţi pentru comanda prin e-mail, asiguraţi-vă că ne-aţi comunicat ce produse doriţi şi în ce cantităţi, datele de contact, adresele corecte de facturare şi de livrare şi modalitatea de plată. Noi vă contactăm telefonic pentru confirmarea informaţiilor şi ulterior vom procesa comanda.Folosiţi pentru comenzi adresa de e-mail: vanzari@soffiplanet.ro


3.Comanda telefonică

Puteţi să ne contactaţi telefonic pentru a ne spune ce produse doriţi să cumparaţi, în ce cantitate şi în ce condiţii (livrare şi plată).Orice comandă se poate realiza şi telefonic de luni până vineri, conform programului de lucru, între orele 9:00-17:00. Dacă optaţi pentru comanda telefonică, ne puteţi găsi la numărul de telefon: +40 756020657.Mod de lucru:

 1. Clientul este contactat telefonic pentru confirmarea datelor de livrare şi a disponibilităţii produselor.
 2. Se trimite formularul de comandă cu toate datele comenzii, se comunică şi livrarea produselor alese.
 3. Plata pentru produsele comandate şi contravaloarea transportului se achită ramburs la curierul rapid.


Cum plătesc?

Pentru comenzi mai mari de 300 RON, livrarea este GRATUITĂ în toată ţara!Pentru comenzi a căror valoare este sub 300 RON, clienţii vor achita o taxă de transport de 19 RON.Momentan, plata se face numerar în momentul primirii produselor. Livrarea produselor se face prin curieratul rapid. Plata se va face în momentul recepţionării produselor. Încasarea banilor se va face de agentul care livrează produsele. Valoarea produselor este trimis prin e-mail cu formularul de comandă şi este confirmat telefonic de agentul nostru de vânzări.      


Cum primesc produsele?

Toate produsele vor fi ambalate corespunzător, în vederea menţinerii calităţii acestora, împreună cu documentaţiile necesare (factură, certificat de garanţie dacă este cazul, scrisoare de intenţie).

           

Pentru orice alte informaţii, vă stăm la dispoziţie pe adresa de e-mail: vanzari@soffiplanet.ro sau la telefon 0756.020.657. Echipa Soffiplanet vă doreşte navigare plăcută!